Aktuellt

KOMMANDE PROVNINGAR

Samtliga provningar och middagar bokas via telefonnummer 0911-131 11 eller via mail till info@restaurangtage.se.

- - -  

 

26/1 Cocktails för nybörjare

Är du nyfiken på att lära dig blanda cocktails? Under den här provningen går vi igenom olika tekniker för att blanda drinkar och lär oss de bästa tipsen för att bli en bra hemmabartender. Med dig från provningen får du ett kit med bl. a cocktailshaker, recept och förhoppningsvis massor med inspiration.

När: 13.30 den 26/1

Var: Tages Skybar

Pris: 650 kr inklusive drinkblandningskit

- - -

23/2 Avecprovning

Whiskey, cognac, tequila, grappa, brandy. Ja många olika sorters sprit finns det. Men vad är egentligen skillnaderna? Vad gör man rom på? Varför smakar whiskey rökigt? Vi provar fem olika spritsorter och prata om hur skillnaderna i råvara, lagring och tillverkning gör att dom i slutändan smakar väldigt olika.

När: 13.30 den 23/2

Var: Tages Skybar

Pris: 550 kr

- - -

16/3 Kombinera Mat & Vin

Konsten att kombinera mat och vin kan många gånger verka övermäktig. Men med enkla medel kan man hitta nycklar för att få det fungera ihop. På den här provningen testar vi först hur grundsmakerna reagerar när vi kombinerar mat och vin och pratar sedan om vinets vänner och fiender.

När: 13.30 den 16/3

Var: Tages Skybar

Pris: 550 kr

- - -

18/5 Grillat & Vin

Grillsäsongen står för dörren. Men vad passar egentligen bäst till grillat? Heta barbecuesåser, söta glazer och rökiga smaker är inte alltid helt lätt att kombinera. Under den här provningen testar vi fyra olika viner tillsammans med tilltugg från grillen.

När: 13.30 den 18/5

Var: Restaurang Tage

Pris: 695 kr

- - -

1/6 Mousserande & Champagne

Cava, Prosecco, Champagne är några kända bubbelsorter men vad skiljer dom åt? All champagne är mousserande men allt mousserande är inte champagne. Den här provningen är en djupdykning i bubblornas värld där vi testar fem olika bubbliga drycker.

När: 13.30 den 1/6

Var: Tages Skybar

Pris: 550 kr

- - -

EGEN PROVNING?

Vill ni gå ihop ett gäng och prova viner eller öl? Vi skräddarsyr vin- & ölprovningar för sällskap om åtta eller fler. Ring oss för mer information!

2018-03-26

Vilken start på 2018!

Restaurang Tage har sannerligen fått en riktigt bra start på 2018. På kort tid har tre fina utmärkelser tilldelats restaurangen och vi kunde inte vara mer tacksamma.
Läs mer ›

2016-03-28

Restaurang CG tar hotellkoncept i Piteå till nya höjder

Restaurang CG tar hotellkoncept i Piteå till nya höjder
Prisade Restaurang Cg i Luleå och Skoogs Handels AB i Piteå slår sina påsar ihop. Tillsammans bildar man ett driftsbolag och utvecklar gemensamt ett helhetskoncept för all verksamhet som rör mat och dryck i det nya 15 våningar höga hotellet som ingår i projekt Träkronan mitt i Piteå.
Läs mer ›