Aktuellt

KOMMANDE PROVNINGAR & EVENT

 

- - -

14/3 OST & VIN I KOMBINATION

Få saker gifter sig så bra som ost och vin, men samtidigt så kan det vara lätt att göra fel. Under denna lärorika provning vrider och vänder vi på smakerna för att reda ut vilka osttyper som funkar med vilka viner. Vi testar fyra olika ostar och fyra olika viner.

Var: Tages skybar

När: 13.30

Pris: 550 kr

- - -

4/4 EKOLOGISKT, BIODYNAMISKT & NATURVIN

Denna provning har fokus på hållbart producerade viner. Men i en djungel av smakskillnader och certifieringar så kan det vara svårt att veta vad man ska kolla efter. Under den här provningen tar vi oss igenom fem olika viner och vad som gör dem så speciella.

Var: Tages skybar

När: 13.30

Pris: 550 kr

- - -

25/4 ITALIENSKA SMAKER & VIN

Italien har ett av de mest älskvärda köken med ett mångfacetterat urval av viner som är minst lika charmiga. Under denna smakfulla provning testar vi munsbitar från det italienska köket med fyra olika italienska viner.

Var: Tages skybar

När: 13.30

Pris: 695 kr

- - -

16/5 MOUSSERANDE VIN & CHAMPAGNE

Cava, Prosecco och Champagne är några kända bubbelsorter, men vad skiljer dom åt? All champagne är mousserande men alla mousserande är inte champagne. Den här provningen är en djupdykning i bubblornas värld där vi testar fem olika bubbliga viner.

Var: Tages Skybar
När: 13,30
Pris: 550 kronor

- - -

27/6 ROSÉVIN

Snart är rosévinsäsongen igång på allvar. Men hur gör man egentligen rosévin? Vad är det för skillnad på ett mörkt och ett ljust rosévin? Blandar man vita och röda viner? Kan man lagra rosévin? Allt detta och mer får vi lära oss under denna rosa djupdykning.

Var: Tages Skybar 

När: 13,30


Pris: 550 kronor

- - -

EGEN PROVNING?

Vill ni gå ihop ett gäng och prova viner eller öl? Vi skräddarsyr vin- & ölprovningar för sällskap om åtta eller fler. Ring oss för mer information!