Aktuellt

KOMMANDE PROVNINGAR

Samtliga provningar och middagar bokas via telefonnummer

0911-131 11 eller via mail till info@restaurangtage.se.

- - -  

  21/5 Whiskeyprovning med Mackmyra 

Vi tar dig med på en resa om den 20-åriga svenska whiskyhistorien, pionjärskapet och hur Mackmyra förändrat en konservativ bransch. Vi djupdyker i hur whisky blir till, våra recept och hur de små 30-litersfaten påverkar mognad och smak. Du får också inblick i hur du kan skapa din alldeles egna whiskyresa och upplevelse med ett eget whiskyfat hos Mackmyra. Efter provningen finns möjligheten att fortsätta med middag uppe på restaurang Tage, med specialerbjudandet ”Tisdag på Tage”.

När: 18.00 den 21/5

Var: KUST Hotell & Spa

Pris: 395 kr

- - -

1/6 Mousserande & Champagne

Cava, Prosecco, Champagne är några kända bubbelsorter men vad skiljer dom åt? All champagne är mousserande men allt mousserande är inte champagne. Den här provningen är en djupdykning i bubblornas värld där vi testar fem olika bubbliga drycker.

När: 13.30 den 1/6

Var: Tages Skybar

Pris: 550 kr

- - -

EGEN PROVNING?

Vill ni gå ihop ett gäng och prova viner eller öl? Vi skräddarsyr vin- & ölprovningar för sällskap om åtta eller fler. Ring oss för mer information!

2018-03-26

Vilken start på 2018!

Restaurang Tage har sannerligen fått en riktigt bra start på 2018. På kort tid har tre fina utmärkelser tilldelats restaurangen och vi kunde inte vara mer tacksamma.
Läs mer ›

2016-03-28

Restaurang CG tar hotellkoncept i Piteå till nya höjder

Restaurang CG tar hotellkoncept i Piteå till nya höjder
Prisade Restaurang Cg i Luleå och Skoogs Handels AB i Piteå slår sina påsar ihop. Tillsammans bildar man ett driftsbolag och utvecklar gemensamt ett helhetskoncept för all verksamhet som rör mat och dryck i det nya 15 våningar höga hotellet som ingår i projekt Träkronan mitt i Piteå.
Läs mer ›