Aktuellt

KOMMANDE PROVNINGAR & EVENT

Samtliga provningar och middagar bokas via telefonnummer

0911-131 11 eller via mail till info@restaurangtage.se.   

- - -

 Julsupé på KUST - Flera datum

- MENY -

AMUSE-BOUCHE
Strut med ädelost, hjortron och kanelcrunch.

VÄSTERBOTTENSPAJ & LÖJROM
Löjrom från Kalix, bakad purjolök, Västerbottensost och egensyrad grädde.

Jean Bourdy Cremant de Jura Brut NV


FLÄSKSIDA
Frasig fläsksida med Karljohan-emulsion, grillad svartrot, spetskål,
salvia och brynt smörskum.

Weninger Gneiz am Cillam 2016


REN
Renkalvinnanlår med smörkokt kål, rökt fläsk, pumpapuré, portvinsglaserad lök, halstrad
ostronskivling, yuzubakad rotselleri och oxsvanssky.

Monferrato Rosso Trigo, Olim Bauda 2014


PÄRON
Inkokt päron med glögg, saffran, rostad mandelmassa
och vaniljglass.

Grahams Six Grapes Reserve Port 

När: 6 - 7/12, 13 - 14/12, 21/12

Sittningstider: 18.00, 18.30 och 19.00

Var: Festvåningen på KUST

Pris: 695 kr
Dryckespaket: 395 kr

 - - -

6/12 Orrefors in the Skybar

Orrefors visar glas och cocktails i Skybaren

 - - -

7/12 Mousserande & Champagne

Cava, Prosecco och Champagne är några kända bubbelsorter, men vad skiljer dem åt? All champagne är mousserande men allt mousserande är inte champagne. Den här provningen är en djupdykning i bubblornas värld där vi testar fem olika bubbliga drycker.

När: 13.30/17.00 den 7/12

Var: Tages Skybar/Lobbybaren

Pris: 550 kr

 - - -

13/12 Gin in the Skybar 

Norrbottens Destilleri besöker Skybaren.

- - -

 20/12 & 21/12 Uppesittarkvällar in the Skybar   

- - -

31/12 Nyårssupé

- MENY -

OSTRON
Ostron med lime, gurka & koriander.

LÖJROM
Friterad jordärtskocka med löjrom, syrad grädde och inlagd rödlök.
 
SKALDJURSSOPPA
Serveras med hummer, krabba, rotsaksjulienne, forellrom, krutonger, gräslök och dill.
 
OXFILÉ 200 G
Hängmörad oxfilé serveras med terrin på pumpa och betor, Karljohan-emulsion, krasse och oxsvanssky med brynt smör.
 
TROIKA
Nougat-, hallongelé- och marsipankaka serveras med svartvinbärsglass
och rostad mandelmassa.
Var: Restaurang Tage
Pris: 850 kr
Dryckespaket: 750 kr 

 - - -

13/2 WINEMAKERS DINNER

med producenten Valentin Zusselin, från Alsace.

Mer information kommer.

EGEN PROVNING?

Vill ni gå ihop ett gäng och prova viner eller öl? Vi skräddarsyr vin- & ölprovningar för sällskap om åtta eller fler. Ring oss för mer information!

2019-11-30

Julstämning på festvåningen

Julsupé 2019
Varmt välkomna till julsupé på Tage & KUST!
Läs mer ›

2018-03-26

Vilken start på 2018!

Restaurang Tage har sannerligen fått en riktigt bra start på 2018. På kort tid har tre fina utmärkelser tilldelats restaurangen och vi kunde inte vara mer tacksamma.
Läs mer ›

2016-03-28

Restaurang CG tar hotellkoncept i Piteå till nya höjder

Restaurang CG tar hotellkoncept i Piteå till nya höjder
Prisade Restaurang Cg i Luleå och Skoogs Handels AB i Piteå slår sina påsar ihop. Tillsammans bildar man ett driftsbolag och utvecklar gemensamt ett helhetskoncept för all verksamhet som rör mat och dryck i det nya 15 våningar höga hotellet som ingår i projekt Träkronan mitt i Piteå.
Läs mer ›