Utmärkelser till Restaurang Tage

Vilken start på 2018!

Restaurang Tage har sannerligen fått en riktigt bra start på 2018. På kort tid har tre fina utmärkelser tilldelats restaurangen och vi kunde inte vara mer tacksamma. Det känns oerhört bra att vårt arbete uppmärksammats och att Piteå och Norrbotten börjar ta plats bland giganterna i branschen. Tusen tack!

I årets upplaga av White Guide fick vi ytterligare fyra poäng och placerar oss på en tredje plats över Norrbottens bästa restauranger. Det hårda arbetet fortsätter under året och förhoppningsvis kan vi samla ihop ytterligare en poäng och klättra upp till den högre kategorin till nästa års upplaga.

Svenska Dagbladet har listat Restaurang Tage som en utav elva vinterkrogar med det lilla extra. Listan tipsar läsarna om bra restauranger utanför Stockholm som håller hög nivå på mat och dryck. Vi kan stolt säga att vi är den enda restaurangen norr om Dalarna att omnämnas.

Restaurangchef Henrik Leijon Lundqvist har av Visita Norrland blivit utsedd till Årets Norrsken. Ett stipendium för att hylla och stärka unga ledare inom besöksnäringen. Vi fortsätter vidareutbilda oss och vara hungriga på ny kunskap. Heja Henrik!