Om oss

Restaurang Tage

Restaurang Tage är resultatet av lång erfarenhet, massor av kunskap och en stark tro på riktigt god service. Vi serverar klassiska rätter kombinerat med nya spännande gastronomiska kreationer, allt ackompanjerat med noga utvalda drycker. Vi har rekryterat den bästa personalen, letat fram det godaste köttet, och nosat upp de finaste vinerna. Recepten är finjusterade, kläderna strukna, pannorna står på spisen och ljusen är tända. Nu saknas bara en sak för att bli kompletta. Vi behöver den viktigaste ingrediensen, nämligen dig.

Vi vill hälsa dig varmt välkommen till Restaurang Tage. Du hittar oss på toppen av
KUST Hotell & Spa i Piteå, med utsikt över halva Norrbotten. Några trappsteg ytterligare hittar du Bar Tage, där du kan njuta av en god drink både före och efter maten.
Och givetvis av den vidunderliga utsikten.

Vem är då Tage som pryder vår webbplats och även lånat sitt namn till restaurangen? Låt oss nöja oss med att kalla honom en lokal profil, med stark anknytning till ägarna av restaurangen.

Om oss

Jobba hos oss

Brinner du, likt oss, för mat, dryck och service? 

Vi söker för tillfället bar- och serveringspersonal samt runners.


Välkommen med din ansökan till per.johansson@restaurangtage.se

 

Om oss

Ägargruppen

 

Den privatägda Skoogskoncernen, under ledning av Christina och Roland Skoog, är ett av Norrlands mest expansiva företag och har investerat mer än 400 miljoner kronor i projektet Träkronan där KUST Hotell & Spa är en central del. Den 14 våningar och 53 meter höga byggnaden är en av norrlandskustens högsta och serviceambitionerna är högt satta för det nya designhotellet.

Om oss

Vår personal

En av de viktigaste ingredienserna för ett uppskattat restaurangbesök är serviceupplevelsen. På Restaurang Tage hittar du ett erfaret och prisbelönat gäng i såväl köket som baren och i serveringen.

Per
Restaurangchef

Per Johansson

Per " Pelle " Johansson, Luleåsonen som ägnat större delen av sitt liv i restaurangmiljö. Han började sin resa redan vid 14 års ålder på legendariska Pimpinella i Luleå och har därefter arbetat på de flesta restauranger i Luleå.

Under ett par år spenderade han sin tid i Stockholm på "Clarion hotell Arlanda" och "Kitchen and Table" för att sedan återvända hem till Luleå. 

 

Pelle brinner för god service, vällagad mat och hållbarhet. Hans stora passion är att grilla och tillaga mat över öppen eld.

"Som gäst på Restaurang Tage ska du överraskas, inspireras och njuta av en skön kväll i en fantastisk miljö"

 

 

Oscar

Oscar

”Ett gott rött och mört kött”

- Ordspråk a’la Oscar

Om ”fantastisk” var en titel, skulle Oscar bära den på sin namnskylt. Med sitt personliga bemötande och genuina intresse för allas välmående i restaurangen, gäster likväl som kollegor, är han en förebild i servicearbetet.

Han guidar engagerat dig som gäst i vinlistan och gillar att plocka fram guldkornen för dig att upptäcka. Det kunnande han samlat på sig under sina år i branschen delar han generöst med sig av. Tveka inte att ställa den där frågan du alltid funderat på, eller låt honom överraska dig med det vin eller en drink du först inte tänkte på!