Under två helger har vi äran att få besök av stjärnkocken Nazuk Turdieva. Hon kommer att vara på Restaurang Tage med sin egna meny under två helger, sista helgen i november och första helgen i december.
Datum
Fredag 24/11
Lördag 25/11
Fredag 1/12
Lördag 2/12
OBS! När du bokar bord behöver du föranmäla att du vill ta del av denna meny. Skriv in detta i övrig information vid bokning.
MENY
BROCCOLI
Sotad picklad broccoli, kräm på osten Asta från Voullerim, marconamandlar, sumak.
FJÄLLRÖDING
Ceviche på fjällröding, sotade ärtor, jalapenomajonnäs, dillkrutonger.
REN
Smörstekt renytterfilé, blåbärsås, rökt delikatesspotatis, smörstekt spetskål.
MADELEINEKAKA
Madeleinekaka, bryntsmörglass, hjortronglaze.
VEGETARISKT ALTERNATIV
BROCCOLI
Sotad picklad broccoli, kräm på osten Asta från Voullerim, marconamandlar, sumak.
BETOR
Carpaccio på gula och röda betor, peppargrädde, jalapeñoemulsion.
SVAMP
Friterade svampkroketter , blåbärsås, rökt delikatesspotatis, smörstekt spetskål.
MADELEINEKAKA
Madeleinekaka, bryntsmörglass, hjortronglaze.
995 kr/person
1495 kr/person med tillhörande vinpaket