Hem » Upplevelser » Winemakers Dinner – Marcus Notaro, stag´s leap

Denna härliga lördag i juni får vi i besök av Marcus Notaro som är Stag´s Leaps huvudvinmakare i Kalifornien, Napa Valley.

Han har tidigare varit huvudvinmakare för Col solare i Washingtons Red Mountain. Notaro föddes i New York, växte upp i Conneticut och hamnade sedan i Seattle vid 10 års åldern. Notaro är utbildad ingenjör men fick ett deltidsjobb med att hälla upp vin i ett provningsrum på Cateau Ste i Woodinville. Det var en möjlighet som förändrade hans liv.

Under Winemakers Dinner får du höra mer om Marcus historia som huvudvinmakare medan du avnjuter en fyrarätters avsmakningsmeny tillsammans med fantastiska viner. Det blir en kväll att minnas.

Plats: Tages skybar
Tid:
kl 17:30
Pris:
1795kr/pp

Begränsat antal platser! Boka plats på info@restaurangtage.se eller 0911-131 11.

Fler upplevelser

 

Tisdagsburgare

Tisdagsburgare

Varje tisdag skapar våra kockar en ny burgare med noggrant utvalda råvaror och spännande smaker. Vilken blir din favorit?

Tage in the lobby

Tage in the lobby

Varje torsdag tar Tage hissen ner från 13:e våningen och dukar upp ett härligt buffébord i lobbyn på KUST Hotell & Spa. Här kan du umgås med god mat, goda drycker, musik och trevliga människor.

Egen provning

Egen provning

Vill ni gå ihop ett gäng och prova viner eller öl? Vi skräddarsyr vin- & ölprovningar för sällskap om åtta eller fler.

Skybar

Skybar

En trappa upp från restaurangen hittar du Bar Tage. Här blandas cocktails med största finess och omsorg. De givna klassikerna görs efter originalrecept och nyheter skapas av våra smaksäkra och kreativa bartenders.

Festvåningen

Festvåningen

Denna fantastiska lokal finner ni några våningar ned från Restaurang Tage. Lokalen ämnar sig mycket väl för större evenemang – så som personalfest, bröllopsfest eller liknande. I festvåningen ryms det upp till 149 sittande gäster.

Lobbybaren

Lobbybaren

På entréplan i KUST Hotell & Spa hittar du vår lobbybar där ni kan njuta av god dryck och enklare maträtter som soppor och sallader.