SOUSCHEF

 Till vår organisation söker vi nu en souschef. Du kommer att få jobba med ett härligt gäng där vi värdesätter trivsel väldigt högt. 

Om dig

Vi söker dig som är positiv, driftig med stort ansvarstagande och kreativitet. Du brinner för mat och vill skapa en oförglömlig upplevelse för våra gäster. Du är organiserad och strukturerad samt coachande i ditt ledarskap.

Du är kreativ, nyfiken och är tillsammans med de övriga i köksteamet redo att anta utmaningen med att bibehålla den höga kvaliteten på vårt prisbelönta kök.

Erfarenhet som kock på högkvalitativa restauranger och liknande roller ses som meriterande.

Arbetsuppgifter

Rollen som souschef omfattar driftansvar för kökets rutiner när kökschefen inte är på plats. Du är delaktig i utvecklingen av kökets produktion med skapande av menyer och koncept.

Du är involverad i säkerställande av kökets driftsfunktion kopplade till råvarubeställningar och kontakt med leverantörer och ska tillsammans med kökschefen säkerställa att kvaliteten på produkten motsvarar verksamhetens högt uppställda mål. Du kommer att arbeta aktivt för kökets utveckling, både med maten vi serverar och med teamet. Som souschef är du med och leder arbetet för våra kockar samtidigt som du själv arbetar i köket. Det är därför viktigt att du förstår värdet av att samarbeta och delegera.

Anställningen är en heltidstjänst på 100% med 6 månaders provanställning. Arbetstiderna varierar och förläggs till såväl dagtid, kvällar och helger.

Tillträde till tjänsten sker i augusti efter överenskommelse.

Ansökningar tas emot löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut, vi hoppas därför att du inte väntar för länge med att söka.

Varmt välkommen med din ansökan!
Skicka CV och personligt brev till emma.skoog@skoogs.se eller ring 0911 -725 91.

 

KOCK

 

Restaurang Tage är en gastronomisk och prisbelönad restaurang och vår vision är att fortsätta vara etablerade som en av de bästa restaurangerna i Norrland. Nu söker vi en kock som vill förstärka vårt härliga gäng!

Du är utbildad kock och har erfarenhet av liknande arbete inom branschen. Som kock på Tage är du med och säkerställer att vi håller en hög kvalitet på mat och service.

Vi är ett team och därför är god samarbetsförmåga lika viktigt som att kunna jobba självständigt.

Du har breda kunskaper inom mat och god råvarukännedom.

Hjärtat av restaurangen är vår flammande grill där köttet har en given plats. Vi arbetar i stor utsträckning med lokala råvaror och det bästa som Norrbotten har att erbjuda.

Vill du bli en del av vårat team?

Skicka CV och personligt brev till emma.skoog@skoogs.se eller ring 0911 -725 91.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

SERVERINGSPERSONAL

 

Efter sommaren behöver vi stärka upp vårat team av serveringspersonal. Tjänsterna gäller hel- och deltid och anställning sker löpande.

Vill du bli en del av gänget på Tage? Då tycker vi att du skickar in en ansökan!

Vill du veta mer eller lämna en intresseanmälan? Skicka CV och personligt brev till per.johansson@restaurangtage.se eller ring 0911 -131 11.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

SPONTANANSÖKAN

 

Ligger det inte ute någon tjänst som passar just dig nu? Skicka in en ansökan ändå! På så sätt har vi kanske dig i tanken redan – när det dyker upp något ledigt.

Vill du bli en del av gänget på Tage? Då tycker vi att du skickar in en ansökan!

Vill du veta mer eller lämna en intresseanmälan? Skicka CV och personligt brev till emma.skoog@skoogs.se eller ring 0911 -725 91.

Vi ser fram emot din ansökan!